LOGO LINK ONLINE WIT Tekengebied kopie

BEDRIJVENGIDS

De Beste Bedrijven In Uw Buurt

VDK Flooring

Contactinformatie

0499 14 60 08
Mellestraat 223, 8501 Heule (Kortrijk)
logo zwart

Beschrijving

Tapijt

Op zoek naar vloerbekleding met een warme en gezellige uitstraling? Dan kiest u best voor tapijt. Met een ruime keuze aan kleuren en motieven in los tapijt, vasttapijt en tapijttegels, vindt u bij VDK Flooring zeker wat u zoekt. Indien nodig, egaliseren zij de ondervloer vooraf.

Linoleum

Als u belang hecht aan ecologische materialen, is linoleum de ideale keuze voor uw woning of kantoor. Deze 100% natuurlijke vloerbekleding is makkelijk te onderhouden, alsook geluiddempend. Deze vloerbekleding gaat tot wel 25 jaar mee.

LVT-vloeren

Naast tapijt en linoleum, kan u bij VDK Flooring ook voor LVT-vloeren kiezen. Deze wordt vaak als pvc-vloer omschreven aangezien deze uit een combinatie van pvc, kalk, gerecycleerd hout en bamboe bestaat. Met deze luxevinyltegels kan u zo goed als elk design nabootsen.

Vinyl

Eerder op zoek naar een budgetvriendelijke vloerbekleding? Dan is vinyl waarschijnlijk de ideale oplossing voor uw vloerwerken. U vindt dit type vloeren vaak in ziekenhuizen, kinderdagverblijven of sportcentra terug. Deze is stevig en slijtvast en is bovendien gemakkelijk te onderhouden.