LOGO LINK ONLINE WIT Tekengebied kopie

BEDRIJVENGIDS

De Beste Bedrijven In Uw Buurt

Schrijnwerken Michael Fluyt

Contactinformatie

0485 85 98 04
Heuvelstraat 55, 3090 Overijse
Schrijnwerken-Michael-Fluyt-1024px

Beschrijving

Binnenschrijnwerken

Als schrijnwerker voor uw interieur kan u reken op de expertise van Schrijnwerken Michael Fluyt. Van schets tot ontwerp, laat uw zolderinrichting, maatkasten, nieuwe binnendeuren en gyprocwerken uitvoeren.

Buitenschrijnwerken

Wilt u een terras laten leggen of een carport, tuinberging of trap laten plaatsen? Voor al uw buitenschrijnwerken kiest u best voor Schrijnwerken Michael Fluyt. U kan kiezen uit verschillende houtsoorten voor uw buitenschrijnwerken. Schrijnwerken Michael Fluyt zorgt voor een mooi afgewerkt resultaat.

Badkamers

Laat uw badkamer volledig op maat bouwen. Bepaal zelf de inrichting van uw badkamers met badkamermeubels op maat. Van een wastafel op maat tot maatkasten, Schrijnwerken Michael Fluyt is de beste keuze om uw droombadkamer te laten bouwen.

Meubels op maat

Richt uw ruimtes uniek in met de op maat gemaakte meubels van Schrijnwerken Michael Fluyt. Na een kennismakingsgesprek wordt er een 3D-tekening gemaakt van het ontwerp zodat u op elk moment van het proces aanpassingen kan voorstellen. De finale versie van de meubels op maat worden dan tot in de puntjes uitgewerkt.