LOGO LINK ONLINE WIT Tekengebied kopie

BEDRIJVENGIDS

De Beste Bedrijven In Uw Buurt

Quintec bv

Contactinformatie

Quintec bv

Beschrijving

Badkamerrenovaties

Wilt u uw badkamer volledig laten renoveren? Kies dan voor Quintec bv uit Brecht (Antwerpen). Van leidingen aansluiten tot een badkamer moderniseren en schilderen, zij brengen uw renovatiewerken tot een goed einde. Zij werken hiervoor met kwalitatief materiaal van gerenommeerde leveranciers zoals Desco en Van Marcke.

Totaalrenovaties

Wilt u naast uw badkamer ook andere ruimtes in uw woning laten renoveren? Ook hiervoor is Quintec bv de beste aannemer. Zij voeren onder meer afbraak-, isolatie- en schilderwerken uit. Ook voor metsel- en Gyprocwerken hebben ze de nodige vakkennis en ervaring. Neem gerust contact met hen op om uw renovatiewerken te bespreken.

Verlichting

Een zorgvuldig lichtplan opstellen om verlichting in uw binnen- en buitenruimte te laten installeren is voor Quintec bv een werkelijk kinderspel. Zij gaan steeds veilig te werk en bieden u professioneel advies om de gewenste sfeer in uw woning te bekomen.  Naast klassieke verlichting plaatsen zij ook duurzame ledverlichting.

Elektriciteitswerken

Schakel de hulp in van de elektriciens van Quintec bv voor zowel kleine herstellingen als binnen een volledig renovatieproject. Zij hebben de nodige expertise om bestaande elektriciteitsnetwerken uit te breiden alsook defecte onderdelen te repareren. Ook om elektrische schema’s te laten uittekenen kan u bij hen terecht.

Sanitaire installaties

Een bad vervangen door een douche of een centrale verwarmingsinstallatie plaatsen? Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van sanitaire installaties die u door Quintec bv kan laten installeren of vervangen.