LOGO LINK ONLINE WIT Tekengebied kopie

BEDRIJVENGIDS

De Beste Bedrijven In Uw Buurt

Natuursteenbedrijf Allemeersch

Contactinformatie

059 26 84 07
Ettelgemsestraat 120, 8460 Ettelgem (Oudenburg)
Natuursteenbedrijf-Allemeersch_Logo

Beschrijving

Kwalitatieve constructies uit natuursteen

Tafel- en keukenwerkblad

Bent u op zoek naar een partner om uw keuken naar een hoger niveau te tillen? Bij Natuursteenbedrijf Allemeersch kan u tafel- en keukenwerkbladen laten maken die tegen een stootje kunnen. Zij gebruiken hiervoor onderhoudsvriendelijke en krasvaste natuursteen soorten, zoals graniet, composiet en keramiek.

Badkamers

Natuursteen is ook waterbestendig, waardoor het een ideaal materiaal is voor een badkamer. Van vloerbekleding tot badkamermeubilair (zoals wastafels of doucheruimtes), u kan natuursteen voor heel wat toepassingen gebruiken. Kies uw favoriete soort natuursteen om uw moderne of klassieke badkamer tot in de puntjes af te werken.

Schouwen

Geef uw woonkamer een centraal accent met een op maat gebouwde sierschouw uit natuursteen. Bepaal zelf het type natuursteen dat u in uw interieur wilt integreren. Bovendien kan Natuursteenbedrijf Allemeersch ook een vuurhaard of televisie in uw natuurstenen schouw integreren.

Portieken

Wenst u uw woning af te werken met een klassevolle portiek of deuromlijsting uit natuursteen? Bekijk dan zeker de mogelijkheden die Natuursteenbedrijf Allemeersch hiervoor aanbiedt. Zij luisteren naar uw wensen om de gepaste materialen en uitwerking van uw portiek te bepalen. Zo kan u bijvoorbeeld kiezen voor arduin of witsteen.

Grafzerken

Bent u op zoek naar het ideale natuursteenbedrijf om uw overleden dierbaren een waardige rustplaats te bieden? Natuursteenbedrijf Allemeersch luistert naar uw wensen en gaat respectvol te werk om grafzerken, gedenkstenen en urnemonumenten uit natuursteen te vaardigen. Daarnaast bieden zij ook de mogelijkheid om de verwerkte natuursteen te laten graveren of bedrukken met een persoonlijke boodschap.

Trappen

Zowel binnen- als buitenshuis kan u op de professionele service van Natuursteenbedrijf Allemeersch rekenen om trappen uit natuursteen te bouwen. Daarnaast kan u hen contacteren om bestaande, betonnen trappen met een soort natuursteen laten bekleden.

Dorpels

Wilt u het metselwerk van uw woning beschermen tegen weersinvloeden? Natuursteenbedrijf Allemeersch bouwt dorpels en vensterbanken uit natuursteen. Zij raden u aan om hier witsteen of blauwsteen te gebruiken, naast het feit dat deze bestand zijn tegen het weer, zijn deze ook gemakkelijk te onderhouden.

Gevelbekleding

Geef uw woning, appartement, kantoorgebouw of handelszaak een nette uitstraling met een gevelbekleding uit natuursteen. Ook binnenshuis kan natuursteen gebruikt worden om uw wanden te bekleden. Ontdek alvast de verschillende soorten natuursteen die Natuursteenbedrijf Allemeersch te bieden heeft.

(Tuin)decoratie & brievenbussen

Wenst u een specifieke decoratie op maat uit natuursteen te laten maken om uw buitenruimte tot een hoger niveau te tillen? U kan bij Natuursteenbedrijf Allemeersch terecht voor onder meer bloempotten, kaarshouders, looppaden of zwembadranden. Daarnaast kan u hen ook contacteren om uw nieuwe brievenbus te laten bouwen en graveren.