LOGO LINK ONLINE WIT Tekengebied kopie

BEDRIJVENGIDS

De Beste Bedrijven In Uw Buurt

Algemene Dakwerken Dendauw

Contactinformatie

0477 88 29 39
Ter Couter 4, 8930 Menen
Algemene-Dakwerken-Dendauw-1024px

Beschrijving

Dakwerken

Algemene Dakwerken Dendauw voert alle dakwerken uit met de grootste verzorging voor platte of hellende daken of dakisolatie. Als specialist in dakwerken nemen ze zowel nieuwbouw-, als renovatieprojecten onder handen. Alle werken worden snel en nauwkeurig uitgevoerd met een optimaal afgewerkt resultaten.

Koper- en zinkwerken

Wilt u dakgoten of regenafvoerbuizen laten plaatsen, renoveren, bekleden of vervangen? Vertrouw op de ervaring en vakkennis van Algemene Dakwerken Dendauw voor duurzame en waterdichte resultaten. Door voor zink of koper te kiezen, kiest u voor onderhoudsvriendelijk en stijlvol.

Gevelbekleding

Laat een duurzame en esthetische gevelbekleding aan uw woning plaatsen met leien. Met klassieke leien met rechte randen of moderne leien met afgeronde randen is uw gevel beschermd tegen weersinvloeden.

Velux

Bent u geïnteresseerd in het installeren van dakramen en lichtkoepels? Bekijk dan zeker de verschillende opties die Algemene Dakwerken Dendauw aanbied. Geniet van een totaalservice van voorbereiding tot afwerking. Alle dakramen en -koepels zijn van het topmerk VELUX en zijn beschermd tegen lekken of insijpelend water.  Maak uw keuze uit het ruime assortiment van Algemene Dakwerken Dendauw en geniet van een hoogwaardige kwaliteit.

Daken reinigen en ontmossen

Mos, algen en vuiligheid veroorzaken lekken en scheurtjes in uw dak. Laat uw dak dus regelmatig ontmossen en reinigen. U kan hiervoor bij Algemene Dakwerken Dendauw terecht. Naast het reinigen van het dak, kan u Algemene Dakwerken Dendauw ook contacteren voor het reinigen van de gevel.

Gyprocwerken

Algemene Dakwerken Dendauw doet gyprocwerken voor zolderafwerking en zolder- en dakisolatie. Het team kan scheiding- en voorzetwanden plaatsen. Wilt u uw zolder als opslag- of woonruimte gebruiken, kan u deze best eerst isoleren. U kan dit onder andere tegelijkertijd met de dakisolatie laten doen. Algemene Dakwerken Dendauw garandeert een vlotte en efficiënte service voor al uw gyprocwerken.